ELÉG JÓ ANYA!

Pszichológiai és életmód magazin

Csatlakozz Fb oldalunkhoz!

Szakember kereső

Keresett kifejezés:
Helyszín:
Szakember:

Simóka Nóra

Simóka Nóra
Helyszín:Budapest XVI.
Szakember:Pszichológus

 Simóka Nóra vagyok, egy 5 éves és egy 9 hónapos kislány nagyon boldog anyukája. Gyermekkorom óta tudom, hogy pszichológus szeretnék lenni és gyerekekkel szeretnék foglalkozni. 4 éves koromtól kezdve sportolok, sportoltam, részt vehettem öttusázóként a sydney-i Olimpián. Először vívó szakedzőként végeztem, utána lettem pszichológus, majd sport-szakpszichológus. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Alkalmazott Pszichológia programján végzem a Phd kutatásomat, témám a különleges képességű gyermekek nevelése.

12 éve dolgozom pszichológusként (pályám elején 6 évig voltam vívóedző, erre az időszakra nagy boldogsággal emlékszem vissza). Elsősorban sportolókkal foglalkozom, a serdülő korosztályból járnak hozzám a legtöbben. Kislányaim születése óta érzek magamban bátorságot arra, hogy ovis korosztállyal is foglalkozzak, ezáltal az anyák és szülők megsegítésével egészült ki érdeklődési köröm. Sajátos nevelési igényű és kiemelkedő képességű gyermekekkel van a legnagyobb tapasztalatom, talán mondhatom, hogy a szakterületem a hiperaktivitás és figyelemzavar. A férjem által alapított Hiperaktív Sportegyesületben (melynek bázisa a Gyermekház Iskola) 8 éve tevékenykedem, segítem a munkájukat.

Több programot dolgoztam ki az elmúlt évek során, melyek mindegyikében a különleges képességű és igényű gyermekek támogatása, megsegítése volt a célom (Tehetségház program, a Lehetőség a Kitörésre! Alapítvány keretein belül a Péntek Kupa és az Egalité program megalkotása fűződik a nevemhez, valamint 8 éve hoztam létre a Fogadj Örökbe Egy Vívót! programot hátrányos helyzetű gyermekek sportbeli megsegítésére). 2018 szeptemberétől pedig indítottunk egy fejlesztőközpontot, ahol a fenti tevékenységeket szeretném ötvözni, illetve kiegészíteni gyógypedagógiai és logopédiai fejlesztésekkel, ép fejlődésű gyermekeknek hirdetett programokkal. Egy olyan hely fenntartása a célom, ahova bátran fordulhatnak segítségért a szülők, ahol minden problémára keresünk megoldást és ahol a gyermekeiket biztonságban tudhatják, szakértő kezek között, törődést és szeretet megélve.

További információ: http://www.simoka.hu/

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!