ELÉG JÓ ANYA!

Pszichológiai és életmód magazin

Csatlakozz Fb oldalunkhoz!

Szakember kereső

Keresett kifejezés:
Helyszín:
Szakember:

Simóka Fejlesztő Központ

Simóka Fejlesztő Központ
Helyszín:Budapest XVI.
Szakember:Pszichológia/fejlesztő központ

A Simóka Fejlesztő Központ egy gyermekeknek létrehozott komplexum, ahol minden róluk és nekik szól, ahol az ő fejlődésük a legfontosabb.

 Célunk, hogy szakembereink segítségével azok a gyermekek is rátérjenek egy stabil fejlődési pályára, akiknek ezt lassítja, akadályozza valamilyen probléma. Foglalkozásainkat magas színvonalú, jól felszerelt, gyermekbarát környezetben tartjuk, mely nagyban hozzájárul a hatékonyság növeléséhez.

Pályám során gyakran találkoztam olyan szülőkkel, akik nem tudták, hova fordulhatnának megfelelő segítségért, hol találhatnának olyan teljes körű szolgáltatást, ami tényleges eredményhez vezethet.

Ezért hoztuk létre a Simóka Fejlesztő Központot, hogy közösen segítsünk a gyermekeknek és szüleiknek.

 Manapság rendkívül ingergazdag közeggel találkoznak már a legapróbbak is, nagy kihívás elé vannak állítva, amelyet eltérően dolgoznak fel. Ha a gyermek nehezebben birkózik meg vele, abban nincs semmi szégyellni való. Bátran keresse a Simóka Fejlesztő Központot, és személyre szabott, speciális fejlesztésben részesítjük gyermekét. Segítünk!

Szolgáltatások:

Komplex felmérés

A fejlesztés első lépése, hogy felmérjük a gyermek képességeit.  Meghatározzuk a fejlesztés főbb irányvonalait, területeit és javaslatot teszünk. Ezután a szülőkkel közösen megbeszéljük mi lesz a következő lépés.

 

Fejlesztő foglalkozásaink 

Egyéni és csoportos fejlesztések egyaránt megtalálhatóak a fejlesztő központban.

Foglalkozásainkhoz folyamatos a csatlakozási lehetőség!

További információ: http://www.simoka.hu/

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!