ELÉG JÓ ANYA!

Pszichológiai és életmód magazin

Csatlakozz Fb oldalunkhoz!

Szakember kereső

Keresett kifejezés:
Helyszín:
Szakember:

LÉLEK KÖZPONT - Pszichológia, coaching, tréning

LÉLEK KÖZPONT -  Pszichológia, coaching, tréning
Helyszín:Baja
Szakember:Pszichológia/fejlesztő központ

Kedves Érdeklődő!

Üdvözöljük Központunkban, melynek megálmodója Kuzman Mónika és Lovas Szabolcs volt.

Célunk egy a régióban hiánypótló, önismerettel, lélektani segítségnyújtással foglalkozó intézmény megvalósítása, elérhető áron a legképzettebb, legsikeresebb szakembereket összegyűjtve, elhozva városunkba!

Központunkban lehetőség van az önismeret fejlesztésére, valamint személyiségfejlesztésre a tréningeinken keresztül.
Egyéni konzultációkon, Life Coachingon vagy pszichológián lehetőséget biztosítunk lelki segítségnyújtásra, különböző nehézségek leküzdésére. Hiszünk abban, hogy minden helyzet kezelhető és nálunk a nehézségekkel küzdők nem gyógyszeres kezelésben részesülnek, hanem csak a legaktuálisabb, tudományosan igazolható lélektani technikákat alkalmazzák szakembereink!

Nyílt rendezvényeinkkel hozzá szeretnénk járulni a környéken a témához kapcsolódó ismeretek terjesztéséhez, megadni a lehetőséget az embereknek a fejlődésre.

Központunk szakmai csapatát erősíti pszichológus, gyermekpszichológus, Life Coach, mediátor, párkapcsolati szakértő, szervezetfejlesztő és tréner is. Büszkék vagyunk, hogy ez a sokszínűség lehetőséget biztosít arra, hogy a hozzánk érkezők minden helyzetben a megfelelő támogatást, segítséget kaphassák meg, a megfelelő szakemberhez irányítva, illetve, hogy nyílt és céges tréningeinken, képzéseinken is különböző módszertanokat, ismereteket tudjunk átadni, megfelelő szakmai háttérrel.

Keressen minket bizalommal!

További információ: http://lelekkozpont.com/

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!