ELÉG JÓ ANYA!

Pszichológiai és életmód magazin

Csatlakozz Fb oldalunkhoz!

Szakember kereső

Keresett kifejezés:
Helyszín:
Szakember:

RANSCHBURG JENŐ: SZÜLŐK KÖNYVE – A FOGANTATÁSTÓL AZ ISKOLAKEZDÉSIG

2018.10.08.

RANSCHBURG JENŐ: SZÜLŐK KÖNYVE – A FOGANTATÁSTÓL AZ ISKOLAKEZDÉSIG

A szerző a tőle megszokott közvetlen hangvételben, gyakorlatias megközelítéssel ír a gyermekvállalás tervezésétől egészen az iskolás korig felmerülő főbb “kihívásokról”, dilemmákról, problémákról és a lehetséges megoldásokról.

A szerző a tőle megszokott közvetlen hangvételben, gyakorlatias megközelítéssel ír a gyermekvállalás tervezésétől egészen az iskolás korig felmerülő főbb “kihívásokról”, dilemmákról, problémákról és a lehetséges megoldásokról. Az olvasó hasznos szempontokat találhat benne nemcsak azzal kapcsolatban, hogyan célszerű tekinteni pl. a magzatra mint érző, halló és látó lényre, de a szüléssel, a baba “énképének” felfedezésével, a cumizással, vagy akár a szobatisztasággal, szeparációs félelemmel kapcsolatban is. A könyv részletesen taglalja az óvodáskori gyermeki világ- és én-képet, az óvodás hétköznapokat, de kitér egyebek mellett a testvérkapcsolatokra, az evés, alvás, betegség, agresszivitás kérdéseire, sőt, a halál és a gyász témáját sem kerüli meg.
A szerző a könyvvel segítséget szeretne nyújtani ahhoz, hogy “a sok, szeretettel és reménységgel várt újszülöttből egészséges, becsületes és harmonikus ember váljék”.

https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&type=22&id=82577
vissza