ELÉG JÓ ANYA!

Pszichológiai és életmód magazin

Csatlakozz Fb oldalunkhoz!

Szakember kereső

Keresett kifejezés:
Helyszín:
Szakember:

Start & REstart

2018.07.11.

Start & REstart

csoportos coaching,

melynek célja, hogy bátran el merj indulni, bele merj kezdeni, de minimum, el tudd dönteni, merre és hogyan!

Megszólított a fenti cím?

 

Változtatnál? Újrakezdenél? Elindulnál végre? Nehéz meghozni az első döntést?

 

Ilyenkor mindig jó, ha van valaki, akivel tudunk beszélgetni, akiről nem tudjuk előre, hogy mit fog mondani, aki jó kérdéseket tesz fel, akivel megoszthatjuk félelmeinket, kétségeinket. Jó, ha valaki felvet olyan szempontokat is, amelyekre magunktól nem gondolnánk, ha netán segít megtenni az első lépéseket.

 

Csoportban, olyanokkal, akik hasonló cipőben járnak, egymást támogatva, egymás energiáit, ötleteit, személyiségét is segítségül kaphatjuk akkor is, sőt még inkább, ha a saját, személyre szabott megoldásunkat keressük. Izgalmas, élményszerű gyakorlatok, beszélgetések formájában dolgozunk azon, hogy megtaláljuk rejtett tartalékainkat, értékeinket, közelebb jussunk a döntéshez, el merjünk indulni, elkezdjük megvalósítani az álmainkat. De az is lehet (nem is baj), ha közben rájövünk, más az utunk, és nem véletlen, hogy eddig egy helyben topogtunk…

 

Az pedig, hogy kinek milyen céljai vannak, nem számít. Közgazdászként egyik kedvenc témám a vállalkozások tervezése, megmentése, átalakítása. Ugyanakkor sokszor megélem - hogy mivel minden vállalkozást emberek visznek -, amíg az ’ember’ nincs rendben, addig hiába dolgozunk a vállalkozásán. Ha a szülő nincs rendben, gondok lesznek a gyerekkel. Ha sok bajunk van a többi emberrel, előbb magunkba kell nézni.

 

A csoportos munkákban az a legizgalmasabb, ha az egyéni célok eltérőek, illetve ha a résztvevőknek más-más problémák jelentik a nehézségeket, ha különböző szituációk jellemzi életüket. Minél heterogénebb a csoport, annál hatékonyabb, annál élvezetesebb a közös munka.

 

Az elmúlt időszakban már több csoport megtapasztalta mindezt, remélem, az ősszel indult csoportokban is megéljük majd együtt a nagy felismeréseket, az együttlét, a team coaching élményét!

Az érdeklődőket várom 2018. szeptember 12.-én, szerdán 10-12 óra között Budapesten, az I. kerületben, a Várfok u. 12. szám alatt, egy bemutató, ismerkedő foglalkozáson. A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Az első alkalom ingyenes, a tényleges program öt, egyenként 3 órás alkalomból áll majd, szerdai napokon, 10-13 óra között: szeptember 19.-én, október 3.-án és 17.-én, november 7.-én és 21.-én.

A program teljes díja bruttó 25 ezer Ft. A programhoz tartozik egy ingyenes egyéni coaching ülés, amelyet bármikor, a program időtartama alatt igénybe lehet venni.

 

További részletek a Kokart Coaching facebook oldalán, illetve kérdéseitekkel megkereshettek közvetlenül is (email: koskovics.eva@kokart.hu tel.: +36 30 950 7238).

 

Koskovics Éva

www.kokart.hu

 

Blogok:

www.lelkizona.blog.hu

www.coachco.blog.hu

 

vissza