ELÉG JÓ ANYA!

Pszichológiai és életmód magazin

Csatlakozz Fb oldalunkhoz!

Szakember kereső

Keresett kifejezés:
Helyszín:
Szakember:

POP-UP FESZTIVÁL

2018.11.15.

POP-UP FESZTIVÁL

Mi a POP-UP FESZTIVÁL? Egy hatalmas ünnep. A gyermekeké.

A világ minden táján november 20-án ünnepeljük az ENSZ Gyermeknapját.

Tudjátok, hogy sétál a boldog elefánt és mit üzen nektek a szomorúság? Tudjátok mit fejeznek ki az érzelmeitek és hol laknak a testetekben? Ha kíváncsiak vagytok a válaszokra és szeretnétek jobban megismerni magatokat:
TARTSATOK VELÜNK ÉS LEGYETEK RÉSZESEI A VILÁG LEGNAGYOBB ÉRZELMI INTELLIGENCIA FESZTIVÁLJÁNAK, 
melyet ma már több mint 150 országban rendeznek meg, több százezer gyerek részvételével!

Az 5-18 év közötti gyerekeket, fiatalokat és a szüleiket várjuk, de mindenki jöhet, aki játékosan kalandozna az érzelmek világában. 
A POP-UP fesztivál jó lehetőség a gyerekeknek, hogy inspiratív, elgondolkodtató, izgalmas játékokon keresztül megtanulják hogyan bánjanak tudatosan az érzelmeikkel bővítsék az érzelmi szótárukat, 
megtanulják, hogyan ismerhetik fel mások érzéseit, jobban megismerjék önmagukat, elgondolkozzanak az álmaikon és az azokhoz vezető úton. 
Készítünk barátság medált, festünk, rajzolunk, játszunk külön-külön és csoportosan is. 

Szülőként is kipróbálhatjátok a játékokat, megismerhetitek jobban a személyiségetek alapvető jellemzőit, és találkozhattok a FutureKids Intézet vezetőjével, aki tanácsokat ad hogyan kommunikáljatok a gyermeketekkel az érzelmekről és milyen eszközökkel támogassátok őket. 
A POP-UP Fesztivállal szeretnénk elérni, hogy itthon is egyre többen felismerjék: az érzelmi intelligencia fejlesztése elengedhetetlen gyermekeink egészséges fejlődéséhez és fontos része a sikeres és boldog életnek. 9-12 óra között várunk, a programokba bármikor be tudsz kapcsolódni. 
A fesztivál INGYENES. 
Játssz velünk! Szeretettel várunk!

Bővebb információ a rendezvényről a honlapunkon: http://jovogyermekei.hu/pop-up-fesztival/GYERE, TARTS VELÜNK ÉS LEGYÉL RÉSZESE A VILÁG LEGNAGYOBB ÉRZELMI INTELLIGENCIA FESZTIVÁLJÁNAK!

Mi a POP-UP FESZTIVÁL? Egy hatalmas ünnep. A gyermekeké.

A világ minden táján november 20-án ünnepeljük az ENSZ Gyermeknapját. A Nemzetközi Gyermeknap (Universal’s Children Day) jó lehetőség arra, hogy minden eszközzel támogassuk a gyermekek jogait, párbeszédet kezdeményezzünk, különböző aktivitásokat szervezzünk, hogy ezáltal is egy jobb világot tudjunk teremteni számunkra.
A POP-UP Fesztiválon a gyermekeket és felnőtteket inspiráljuk az érzelmi intelligencia fejlesztésére. Segítséget adunk ahhoz, hogy a gyermek tudatosabban bánjanak az érzelmeikkel, intelligensebb legyenek ebben is.
A POP-UP Fesztivál rávilágít, hogy az érzelmi intelligencia fontos szerepet játszik a gyermekeink fejlődésében, a velük való kapcsolatainkban, kulcsfontosságú a sikeres és boldog élethez, segíti, hogy pozitív változást hozzunk a világba.

A gyerekeket inspiratív, elgondolkodtató, izgalmas játékokon keresztül vezetjük be az érzelmek világába. Az 5 év alatti gyerekek és a 18 évesek egyaránt találnak magukhoz illő feladatokat, tevékenységeket, akár egyéni, akár csoportos formában.
A szülők is csatlakozhatnak, kipróbálhatják a feladatokat, emellett találkozhatnak a FutureKids Intézet vezetőjével, beszélgethetnek arról, hogyan kommunikáljanak gyerekükkel az érzelmeikről, milyen eszközökkel támogassák őket.
A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Gyere és játssz velünk!

További információ a FutureKids Intézet weboldalán: http://jovogyermekei.hu/pop-up-fesztival/

#EQChildrensDay, #6sec.org/childrend#FutureKids#JövőGyermekei#ÉrzelmiIntelligencia

vissza