ELÉG JÓ ANYA!

Pszichológiai és életmód magazin

Csatlakozz Fb oldalunkhoz!

Szakember kereső

Keresett kifejezés:
Helyszín:
Szakember:

ELINDULT AZ AJÁNLÓ!

2018.08.07.

ELINDULT AZ AJÁNLÓ!

Elindult az AJÁNLÓ az elég jó anya weboldalán! 10 kategóriában küldhettek be és kereshettek ajánlásokat, olyan információkat, tapasztalatokat, amelyek minden édesanyának fontosak, hasznosak és érdekesek!

Elindult az AJÁNLÓ az elég jó anya weboldalán! 10 kategóriában küldhettek be és kereshettek ajánlásokat, olyan információkat, tapasztalatokat, amelyek minden édesanyának fontosak, hasznosak és érdekesek! Ráadásul nem csupán az információ megosztás a célunk, hanem egyfajta minőségbiztosítás megteremtése is. Közösen könnyebben találjuk meg azokat a szakembereket, helyszíneket, lehetőségeket, melyek valóban színvonalasak, amelyek azt nyújtják, amit kínálnak! Nem a reklámok, hanem a valós élmények és tapasztalatok alapján szeretnénk tájékozódni, amikor választunk gyermekünk, vagy családunk számára! Az ország egész területéről várom az ajánlásokat és keresni is terület (város), kategória, vagy akár kulcsszó alapján szerint lehet. Na de lássuk, melyek ezek a kategóriák, amelyekbe küldhettek és kereshettek ajánlásokat:

 1. Orvos: ebben a kategóriában orvosokat tudtok keresni és ajánlani, elsősorban specialisták ajánlását várom (pl. gyermek gasztroenterológus, fogszabályzással foglalkozó fogorvos, vagy éppen megbízható és emberséges nőgyógyász).
 2. Pszichológus: elsősorban gyermekpszichológusok, vagy családterapeutákat szeretnénk bemutatni ebben a kategóriában, de akár a szülőket segítő pszichológusokat is ajánlhattok.
 3. Fejlesztőpedagógus, fejlesztőközpont: ebben a kategóriában szerepelnek a fejlesztőpedagógusok, mozgásfejlesztő szakemberek (Dévény torna, TSMT, Alapozó stb.), logopédus szakemberek, illetve olyan fejlesztő központok, ahol komplex segítséget kaphatunk gyermekeink számára.
 4. Könyv: a könyv kategóriába a gyermeknevelésről, gyermekekről, vagy a szülői létről szóló szak-, vagy szépirodalmi könyveket tudtok ajánlani, vagy keresni!
 5. Weboldal: elsősorban a tematikus weboldalak (vagy Facebook oldalak, csoportok) ajánlását szeretném kérni, mint pl. hiperaktív, autista, vagy akár diabéteszes gyermekek segítésével foglalkozó oldal, de természetesen a szülők, édesanyák számára érdekes, hasznos és hiteles oldalak ajánlása is itt jelenhet meg.
 6. Program: Tág kategória, amely helyt ad minden gyermekeknek, családoknak szóló program ajánlásának országszerte.
 7. Utazás, szállás: elsősorban az olyan úticélok és szálláshelyek ajánlását szeretném kérni, amely gyermekkel is ajánlott és élvezetes. Ha az ajánlásnál a korcsoportot is leírjátok, akiknek ez a helyszín megfelelő az nagy segítség a keresés és választás során.
 8. Vendéglátóhely: itt olyan vendéglők és kávézók, cukrászdák ajánlását szeretnénk közzé tenni, ahol a gyermekeket is jó szívvel fogadják, esetleg külön készülnek is a kicsi vendégekre (gyermekmenü, pelenkázó, játszósarok/játszótér).
 9. Kirándulóhely/strand:  Menjünk ki a természetbe! Na de hova? Osszuk meg egymással a legjobb kirándulóhelyeket és túraútvonalakat, melyeket a gyermekeink is szeretnek! A strand sem maradhat ki, ha a szabadtéri programokról beszélünk! Természetesen nemcsak a szabadba kirándulhatunk, olyan  helyek, helyszínek bemutatását is várom, melyek élményt, tudást, kalandot jelentenek a gyermekeknek...esetleg a felnőtteknek is! 
 10. Állásajánlat: az édesanyák – ezáltal a családok - lélektani és anyagi helyzetének javítását jelentősen segítené az atipikus foglalkoztatási formák széles körű elterjedése Magyarországon. A részmunkaidős, a részben (vagy egészben) otthon végezhető munkalehetőségek, a flexibilis munkaidő olyan lehetőséget teremtene, melyben az anyukáknak nem kellene választani a munka és a család között, hanem lehetőség lenne a valódi egyensúly megteremtésére. Ha van tudomásod ilyen munka lehetőségről, kérlek küldd el nekünk, hogy minél több édesanya értesüljön róla!

Az alábbi 10 kategóriába várom nagyon kíváncsian és lelkesen az ajánlásaitokat, amelyek a weboldalon, esetenként a Facebook oldalon is megjelennek majd! Ígérem, hogy én is folyamatosan írom az ajánlókat,  olyan helyszínekről, szakemberekről, könyvekről, melyekről saját tapasztalatom van! Az alábbi szempontokat kérlek, vegyétek figyelembe az ajánló beküldésekor:

 • Kérlek jelöld meg a kategóriát és a helyszínt!
 • Írd le – röviden, vagy hosszan –, mit ajánlasz, miért, kinek!
 • Ha a szakembernek, helyszínnek, stb. van weboldala, azt is írd meg nekünk!
 • Nagyon örülünk, ha fotókat is tudsz küldeni, de csak a saját készítésű, vagy legálisan használható képeket tudjuk közzétenni.
 • Kérlek írd meg, hogy a neved szerepelhet-e az ajánlásnál (amennyiben erről nem nyilatkozol, akkor nem tesszük közzé a neved)!

Az ajánlások alatt mindenkinek van lehetősége hozzászólást írni: leírhatjátok a saját tapasztalataitokat és kérdezhettek is. Mivel most indul az ajánló, így természetesen időre van szükség, hogy az AJÁNLÓ egy valóban széleskörű és hasznos tájékozódási pontot jelentsen nekünk, édesanyáknak, de csak rajtunk múlik, hogy ez valóban sikerül-e. Az ajánlásokkal és véleményekkel segíthetjük egymást, hasznosíthatjuk, megoszthatjuk tapasztalatainkat, talán még azt is elérhetjük, hogy jobban  figyelembe vegyék véleményünket, gyermekünk és családunk igényeit!

Az ajánlókat az info@elegjoanya.hu e-mail címre várom és igyekszem 24 órán belül a weboldalon közzétenni. Az én személyes ajánlóim némelyike az alábbiakban már olvasható is!

vissza